SPECJAŁY

futomaki z krewetką w tempurze, beconem, awokado, dressingiem, ogórkiem, z sosem kabayaki, na ostro

łosoś w tempurze, serek, papryka, zawinięte w uramaka

futomaki z panierowanym kalmarem, ogórkiem, dressingiem, awokado

krewetka w tempurze zawinięta w uramaka

futomaki w tempurze, z łososiem, awokado, serkiem, paluszkiem krabowym

futomaki w tempurze, z łososiem, rzepą, serkiem, tykwą, przykryte tatarem z łososia z sosem kabayaki

uramaki z krewetką w tempurze, ogórkiem, przykryte łososiem

uramaki z łososiem, ogórkiem, przykryte węgorzem

uramaki z panierowaną krewetką, ogórkiem, przykryte awokado na ostro

uramaki z krewetką w tempurze, przykryte łososiem, tuńczykiem, maślaną, awokado i dressingiem

hosomaki z rzepą i serkiem w tempurze, przykryte tatarem z łososia

futomaki z grillowanym łososiem zawinięte w omlet

futomaki z panierowanymi krewetkami zawinęte w omlet

futomaki z krewetkami w tempurzeprzykryte łososiem, grillowany becon ogórek, sałata, serek kremowy papryczki jalapeno

futomaki z łososiem w tempurze przykryte węgorzem z dodatkiem tartych orzechów, sałaty, ogórka serka kremowego i sosu sweet chilli

siekane małże w tempurze szczypior, pikantny dressing, zawinięte w omlet lub nori

uramaki z serkiem, paluszkiem krabowym, przykryte łososiem, zapieczone w całości

california z ebi-mayo, awokado, przykryta tatarem i tobikko

futomaki z łososiem w tempurze, pastą z orzechów, sałatą, serkiem kremowym, ogórkiem, przykryte mango z sosem sweet chilli

siekane krewetki w tempurze, szczypior, pikantny dressing zawinięte w omlet lub nori

krewetki tygrysie z czosnkiem zawinięte w uramaka z dodatkiem serka, mango, pasty z orzechów i prażonych płatków migdałów

krewetki tygrysie z czosnkiem, serkiem, zawinięte w uramaka, przykryte opalanym łososiem z dodatkiem kolendry i przypraw

california z tuńczykiem, serkiem, sałatą, szczypiorem zawinięta w opalanego tuńczyka z sicimi

Wegorz w tempurze z mango, tartym sezamem i serkiem zawinięty w futomaka, przykryty mango z tajską przyprawą

futomaki z chorizo w tempurze na wierzchu z krewetkami smażonymi na maśle i czosnku, pikantny dressing

łosoś, węgorz, awokado

mule na maśle czosnkowym zawinięte w koszyczki z dodatkiem spice mayo oraz szczypiorku

małże Św. Jakuba zawinięte w futomaka w tempurze z dodatkiem spicy mayo, pora i tobikko

uramaki z serkiem, paluszkiem krabowym, przykryte węgorzem, zapieczone w całości


































































